• IMG_7007.JPG
  • IMG_7009.JPG
  • IMG_7019.JPG

tennisschool match

Inschrijven Winterlessen Berkenwoude Senioren

Tarieven:  

 
Buiten  
Privéles: € 50,00 per uur
Les in een groep van 2 personen (8 lesuren): € 200,00 per persoon
Les in een groep van 4 personen (8 lesuren): € 100,00 per persoon

Voornaam(*)
Invalid Input

Achternaam(*)
Invalid Input

Adres
Invalid Input

Postcode
Invalid Input

Woonplaats
Invalid Input

Geboortedatum
Invalid Input

Telefoon
Invalid Input

Mobiel
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Aantal personen
Invalid Input

Bankrekeningnummer (IBAN) (subsidie Berkenwoude)
Invalid Input

Voorkeuren voor lestijden (graag zoveel mogelijk opties aanvinken)
Maandag

Invalid Input

Dinsdag

Invalid Input

Woensdag

Invalid Input

Ruimte voor opmerkingen
Invalid Input

Eventuele speelsterkte
Invalid Input

(*)

Invalid Input

clinic

Clinic, feestje, uitje?

Iets te vieren? Maak er een sportieve uitdaging van! Match verzorgt naar wens een clinic tijdens een verjaardagsfeestje, schoolfeest of bedrijfsuitje. Of het nu op de tennisbaan of in een tennishal is; Match maakt er een feestje van!

competitie

Competitietennis

Speciaal voor de competitiespeler worden de lessen afgestemd op wedstrijdervaring. Zowel in individueel als in teamverband worden technische en tactische vaardigheden verfijnd. Alles met het kampioenschap als doel! Match beschikt over trainers die – buiten de reguliere KNLTB opleiding- de applicatiecursussen ‘tactiek’ en ‘mentaal’ gedaan hebben. Een van de leerlingen van Match, Kevin Hol uit Stolwijk, heeft de 135ste plaats op de nationale rankinglist voor jongens t/m veertien jaar weten te bereiken! Match is trots!

junioren

Juniorentennis

Bij junioren (5 – 18 jaar) staat de individuele ontwikkeling centraal. Alles komt aan bod: techniek, tactiek maar ook het sociale aspect. Hoe gedraag ik mij op de tennisbaan? Hoe ga ik beleefd met mijn tegenstander om? Door deskundige begeleiding van Match wordt bij de jonge tennisser het beste naar boven gehaald!

peuter kleuter 2

Peuter- en kleutertennis

Match heeft speciaal voor de jongste tennisser een methode ontwikkeld om spelenderwijs kennis te maken met tennis: guppentennis. Met behulp van speelgoed en gooi- en vangspelletjes worden de eerste beginselen van de techniek bijgebracht.  Guppentennis wordt verzorgd door een trainer met pedagogische opleiding en de KNLTB Tenniskidsopleiding (www.tenniskids.nl). Elk kind ontvangt een diploma. 

senioren

Seniorentennis

Binnen de senioren (vanaf 18 jaar) is een grote variatie aan spelers; de recreatieve speler, de prestatieve speler en de seniorplusspeler (60plus). Match biedt elke speler de lessen die voor hem/haar het meest geschikt zijn, rekening houdend met het te bereiken doel. De nadruk ligt op het technische en tactische vlak. Men is nooit te oud om te leren! Tennisschool Match beschikt over een trainer met de KNLTB seniorplus licentie.